fine art

Bezorging

Bezorging

De kosten van de bezorging van je bestelling is aangegeven in je bestelling. Neem voor bezorging in de landen die niet aangegeven zijn, contact met ons op en informeer naar de kosten, levertijd en voorwaarden. Wanneer er een extra groot (+120 cm) maatwerk kunstwerk besteld is, dan kan het zijn dat er extra transportkosten worden berekend. Dat wordt altijd vooraf aan je gemeld.

Bezorgtijd

Alle kunstwerken die u op onze website vindt, worden binnen 15 werkdagen geleverd. Voor kunstwerken met andere maten bedraagt de levertijd maximaal 21 werkdagen. Indien er spoed geboden is vanwege een verjaardag, huwelijk of jubileum, neem dan telefonisch of per email contact met ons op.

Bezorging

De bezorgers DHL verzorgen alle leveringen voor carinemeunier.com. Zij bezorgen je kunstwerk op het aangegeven bezorgadres (ook op zaterdag) en dat mag ook van een familielid, vriend of op kantoor zijn. Wanneer het schilderij verstuurd is ontvang je een track en trace code zodat je de online bestelling kunt volgen. Ook brengen wij, afhankelijk van het formaat en het afleveradres, graag zelf wat weg. Per kunstwerk en bestelling bepalen wij de beste optie.

Beschadigd

Elk kunstwerk wordt extra goed verpakt met minimaal twee verpakkingsmaterialen. Wij verpakken de schilderijen erg goed in waardoor het schilderij niet kan schuiven in de doos tijdens het transport. Carine Meunier en haar transporteurs zorgen in elk geval voor een veilig, verzekerd transport. Helaas komt het incidenteel weleens voor dat een pakket tijdens het transport beschadigd raakt. Controleer het pakket bij ontvangst dus altijd op beschadigingen. Twijfel je ook maar enigszins? Vraag dan altijd om een schadeformulier aan de bezorger, en maak foto’s van de beschadigingen. Verstuurd deze gegevens naar info@carinemeunier.com en wij zorgen dat je zo snel mogelijk een onbeschadigd kunstwerk ontvangt.

Ophalen

Kies je ervoor om het schilderij eerst te bezichtigen dan nemen wij contact voor de bezichtiging. Het schilderij kan opgehaald en bekeken worden in mijn atelier in Born. Alle bezichtigingen zijn alleen op afspraak.